01 t/m 15 oktober

Avond NIL Lasopleidingen starten weer week 38 2023

In week 38 gaan onze NIL lasopleidingen weer van start! Profiteer nu van een scherpe korting, oplopend van 5 tot 10%. Tevens ontvangt elke cursist een gratis veiligheidspakket.

Eind sebtember starten we weer met onze NIL dag- en avond-lasopleidingen. U kunt nu inschrijven voor de NIL lasopleidingen. Het complete aanbod van al onze cursussen vindt u hier.


Nu ook de nieuwe lasopleiding pijplassen in staal voor o.a. de installatietechniek, TIG Staal Installatie pijp niveau 1-3.

Ook de NIL-lasopleidingen starten, speciaal voor het MIG-lassen van aluminium in de niveaus 1 t/m 4. Al deze opleidingen worden verzorgd in onze eigen lasschool te Heerhugowaard.

Subsidiemogelijkheden
Onze trainingen en NIL lasopleidingen zijn erkend door het OOM, waardoor er dit jaar weer nieuwe subsidiemogelijkheden zijn oplopend tot wel € 1.800,00. Ook zijn er diverse extra fiscale aftrekmogelijkheden voor scholing van personeel.

Korting voor snelle beslissers!
Speciaal voor snelle beslissers heeft PomWeld een speciale actie. Als u het aanmeldformulier voor de NIL lasopleiding instuurt vóór 31 augustus aanstaande, ontvangt u een korting van 5% op het cursusbedrag. Maar dat is nog niet alles, want bij aanmelding van 2 deelnemers of meer vóór 31 augustus, krijgt u van PomWeld maar liefst 10% korting. Zo kunt u tot honderden euro’s besparen! Reageer dus snel!

Tevens ontvangt elke cursist van een NIL lasopleiding bij aanvang van de opleiding een gratis veiligheidspakket, bestaande uit een vlamvertragende overall, veiligheidsbril, gehoorbescherming, laspet en lashandschoenen.

Deze speciale actie geldt alleen voor de NIL dag- en avond-lasopleidingen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor een opleiding, examen of certificering bij PomWeld 
Lasopleidingen door middel van een inschrijfformulier welke ook bij downloads te vinden is. Uw aanmelding wordt dan in behandeling genomen en u ontvangt een bevestiging van deelname.

Meer informatie
Hebt u vragen over onze Lasopleidingen of wilt u meer weten over maatwerkopleidingen? Neemt u dan contact met onze binnendienst op 072-5760290 of stuur een mail naar info@pomweld.nl 

Graag zien wij u voor de praktijk lasopleiding bij ons in Heerhugowaard! 

Terug naar overzicht
Vorige pagina