Validatie en inspectie

Technischedienst

Zowel koop- als huurapparatuur wordt door PomWeld zelf ondersteund met een zeer goed geoutilleerde reparatie/serviceafdeling.

De eigen servicedienst van PomWeld staat permanent paraat om razendsnel te reageren op storingen aan uw lasapparatuur. Waar en wanneer dan ook. Bovendien beschikken onze monteurs over het VCA-certificaat en keuren volgens NEN 3140NEN-EN-IEC 60974-4 en NEN-EN-IEC 60974-14.


PomWeld heeft twee aparte servicediensten. 1 voor de meest gebruikelijke lasmachines, lastoortsen en toebehoren en 1 speciaal ingericht voor hightech lassystemen zoals robots en complexe orbitaal lasautomaten.

 
Onze vakbekwame monteurs zijn er op ingesteld om eventuele storingen binnen 24 uur op te lossen. In vrijwel alle gevallen kan de storing op locatie worden verholpen. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan zorgt PomWeld voor vervangende apparatuur.

ISO en VCA stellen steeds hogere eisen aan de deskundigheid waarmee reparatie en onderhoud aan lasapparatuur wordt verricht. De optimaal uitgeruste werkplaatsen van PomWeld staat hier garant voor. Bovendien beschikken onze monteurs over het VCA-certificaat en keuren volgens NEN 3140 en keuren volgens NEN 3140NEN-EN-IEC 60974-4 en NEN-EN-IEC 60974-14..

Omdat het van groot belang is dat de lasapparatuur veilig en betrouwbaar functioneert, adviseert PomWeld preventieve service in de vorm van onderhoudscontracten. Een 24- uurs dienst behoort daarbij tot de mogelijkheden.