Diensten

Diensten

Alles voor uw las- & snijwerk. Bij PomWeld kunt u terecht voor onderstaande diensten.

PomWeld ontwikkelt automatiseringssystemen voor las- en snijprocessen, adviseert bij specifieke problematiek, vertegenwoordigt topkwaliteit in apparatuur en verzorgt erkende opleidingen die leiden tot het NIL-lasdiploma en/of lasserskwalificatiecertificaat.

Verkoop en verhuur

Naast het eigen huismerk vertegenwoordigt PomWeld de absolute topmerken. Diverse apparatuur kan ook bij PomWeld worden gehuurd tegen zeer gunstige condities.

Ook de fabrikanten van deze topmerken erkennen de meerwaarde van PomWeld als totaalleverancier voor de lastechniek. Bij ons bent u gegarandeerd van een optimale ondersteuning van de toonaangevende merken.

Reparatie, onderhoud, inspectie en validatie

Zowel koop- als huurapparatuur wordt door PomWeld zelf ondersteund met een zeer goed geoutilleerde reparatie- en onderhoudsafdeling.

PomWeld heeft twee aparte servicediensten. 1 voor de meest gebruikelijke lasmachines, lastoortsen en toebehoren en 1 speciaal ingericht voor hightech lassystemen zoals robots en complexe orbitaal lasautomaten.

Opleiding, training, certificering en kwaliteitsborging

PomWeld is gespecialiseerd in certificering, opleiding en kwaliteitsborging in de lastechniek tot op het hoogste niveau.

Onze mensen hebben veel praktische kennis in huis daardoor kunnen wij op het hoogste niveau acteren.