Lasautomatisering

Lasautomatisering

Ook lasprocessen worden steeds verder geautomatiseerd. PomWeld heeft de kennis, ervaring en apparatuur in huis om oplossingen aan te bieden voor automatisering van lasprocessen op praktisch elk gebied.

Dit geldt vooral in Orbitaal-, TIG en MIG/MAG, maar ook voor Micro-plasma en plasma las- en snijprocessen.

Pomweld verkoopt deze high-tech apparatuur en toebehoren. Een verkoop die sterk wordt ondersteund door uitgebreid en deskundig advies, een snelle speciaal voor lasautomatisering ingerichte reparatiedienst, mogelijkheden voor een 24-uurs service en specifieke lasopleidingen.


Voor Liburdi-Dimetrics is PomWeld de importeur voor de Benelux.

Zij hebben PomWeld aangesteld om exclusief alle reparaties en onderhoud voor Europa te verzorgen. Van standaard orbitaal lasautomaten tot en met de complexe dabber lasinstallaties, PomWeld heeft alle kennis hiervoor in huis.

Hierdoor komen uit vele landen van Europa de systemen voor reparatie en onderhoud naar een van onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaatsen te Heerhugowaard. Maar uiteraard komen de specialisten van PomWeld razendsnel naar alle uithoeken van het land voor reparatie en onderhoud ter plaatse.

Doordat wij alle (jarenlange) kennis in eigen huis hebben zijn wij in staat om reparatie en onderhoud voor vele merken te verzorgen.


Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van ORBITAAL pijp-pijp en pijp-plaat lasautomaten. Wij beschikken over een zeer uitgebreid verhuurpark, compleet met toebehoren.

Vraag onze speciale Orbitaal verhuurbrochure aan bij onze afdeling Lasautomatisering. Daar helpen wij u ook graag bij het samenstellen van een optimale configuratie voor uw specifieke laswensen. 

Overdag nu ook NIL lasopleidingen!

Start maandag 22 oktober.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! 

Op veler verzoek gaan we weer een NIL daglasopleiding starten en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Wekelijks op de maandag wordt u klaargestoomd van 09.00 tot 16.00 met zowel de praktijk als de theorie van het lassen volgens de NIL richtlijnen. 8 weken later kunt u al in het bezit zijn van uw NIL lasdiploma

Nu ook de nieuwe lasopleiding pijplassen in staal voor o.a. de installatietechniek, TIG Staal Installatie pijp niveau 1-3.

Elke cursist ontvangt een gratis veiligheidspakket en als extra actie de PomWeld automatische lashelm.

Meer info