Reparatie en onderhoud

Technische dienst

Zowel koop- als huurapparatuur wordt door PomWeld zelf ondersteund met een zeer goed geoutilleerde reparatie/serviceafdeling.

De eigen servicedienst van PomWeld staat permanent paraat om razendsnel te reageren op storingen aan uw lasapparatuur. Waar en wanneer dan ook. Daarnaast omvat de serviceverlening van PomWeld ook validatiecalibratie, onderhoud en veiligheidsinspecties bij u op locatie.


PomWeld heeft twee aparte servicediensten. Eén voor de meest gebruikelijke lasmachines, lastoortsen en toebehoren en één speciaal ingericht voor hightech lassystemen zoals robots en complexe orbitaal lasautomaten.

 
Onze vakbekwame monteurs zijn erop ingesteld om eventuele storingen binnen 24 uur op te lossen. In vrijwel alle gevallen kan de storing op locatie worden verholpen. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan zorgt PomWeld voor vervangende apparatuur.

ISO en VCA stellen steeds hogere eisen aan de deskundigheid waarmee reparatie en onderhoud aan lasapparatuur wordt verricht. De optimaal uitgeruste werkplaatsen van PomWeld staan hier garant voor. Bovendien beschikken onze monteurs over het VCA-certificaat en keuren volgens NEN 3140.

Omdat het van groot belang is dat de lasapparatuur veilig en betrouwbaar functioneert, adviseert PomWeld preventieve service in de vorm van onderhoudscontracten. Een 24-uursdienst behoort daarbij tot de mogelijkheden.

DAG Lasopleidingen nu met extra vroegboekactie!

Kijk snel op onze site voor aanmelding en voor info over de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden, fiscale voordelen en... de speciale korting voor snelle beslissers!

In week 2 2023 gaan onze NIL dag lasopleidingen weer van start! 

8 weken later kunt u al in het bezit zijn van uw NIL lasdiploma

Profiteer ook nog van een scherpe korting. Oplopend van 5 tot 10%.

Tevens ontvangt elke cursist van een NIL lasopleiding bij aanvang van de opleiding een gratis veiligheidspakket. 

Info en aanmelden