Reparatie en onderhoud

Technische dienst

Zowel koop- als huurapparatuur wordt door PomWeld zelf ondersteund met een zeer goed geoutilleerde reparatie/serviceafdeling.

De eigen servicedienst van PomWeld staat permanent paraat om razendsnel te reageren op storingen aan uw lasapparatuur. Waar en wanneer dan ook. Daarnaast omvat de serviceverlening van PomWeld ook validatiecalibratie, onderhoud en veiligheidsinspecties bij u op locatie.


PomWeld heeft twee aparte servicediensten. Eén voor de meest gebruikelijke lasmachines, lastoortsen en toebehoren en één speciaal ingericht voor hightech lassystemen zoals robots en complexe orbitaal lasautomaten.

 
Onze vakbekwame monteurs zijn erop ingesteld om eventuele storingen binnen 24 uur op te lossen. In vrijwel alle gevallen kan de storing op locatie worden verholpen. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan zorgt PomWeld voor vervangende apparatuur.

ISO en VCA stellen steeds hogere eisen aan de deskundigheid waarmee reparatie en onderhoud aan lasapparatuur wordt verricht. De optimaal uitgeruste werkplaatsen van PomWeld staan hier garant voor. Bovendien beschikken onze monteurs over het VCA-certificaat en keuren volgens NEN 3140.

Omdat het van groot belang is dat de lasapparatuur veilig en betrouwbaar functioneert, adviseert PomWeld preventieve service in de vorm van onderhoudscontracten. Een 24-uursdienst behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Gebruikte orbitaal TIG lasinstallatie met alle toebehoren

Besteed u altijd alle orbitaal klussen uit? Heeft u veel repoduceerbare lassen? Worden de hoogste kwaliteitseisen gevraagd? Moet u zeer veel pijp lassen maken?

Dan is deze orbitaal set met 2 laskoppen een mooie betaalbare oplossing.

Deze set is over kompleet en lasklaar tot en met 101,6 mm.

Zeer eenvoudig te bedienen.

(we hebben meerdere sets in de verkoop, foto kan afwijken)

 

Meer info