Over PomWeld

PomWeld las- & snijtechniek bv

Welkom bij Pomweld, specialist in Noord-Holland voor alles op het gebied van las- en snijtechniek. Sinds 1983 leveren wij apparatuur, benodigdheden en diensten aan de professionele lasser.

Onze klantenkring bestaat ondermeer uit:  

• metaalverwerkende bedrijven,
• apparatenbouwers,
• de offshore-industrie,
• bouwondernemingen, 
• auto-, scheeps- en vliegtuigbouwers,
• onderwijsinstellingen,
• onderzoeksinstituten,
• de nucleaire en ruimtevaart industrie.
 

Wij zijn gevestigd in ons moderne pand op het bedrijventerrein Zandhorst III in Heerhugowaard. Direct gelegen aan de uitvalsweg richting Alkmaar en de verkeersaders naar Amsterdam. Een strategische plek, van waaruit PomWeld een brede klantenkring efficiënt kan bedienen. Met een aanbod van producten en diensten dat vrijwel alles omvat waar de professionele lasser zijn voordeel mee kan doen.

Ons productaanbod bestaat uit snij- en lasapparatuur en toebehoren, lasdampafzuiginstallaties, lastoevoegmaterialen, werkplaatsinrichting, persoonlijke beschermingsmiddelen, apparatuur en toebehoren voor oppervlaktebewerking, elektra-artikelen, gereedschappen en machines.

PomWeld ontwikkelt bovendien automatiseringssystemen voor las- en snijprocessen, adviseert bij specifieke problematiek. Een specialisatie is het opzetten en begeleiden van kwaliteitsborgingssystemen welke wij verzorgen voor onze klanten. Maar ook verzorgt PomWeld alle activiteiten omtrent het behalen van lascertificeringen. Ten slotte bieden wij binnen onze eigen lasschool erkende lastechnische handvaardigheids- en kaderopleidingen aan die leiden tot het NIL-lasdiploma en/of lasserskwalificatiecertificaat. 

DAG Lasopleidingen nu met extra vroegboekactie!

Kijk snel op onze site voor aanmelding en voor info over de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden, fiscale voordelen en... de speciale korting voor snelle beslissers!

In week 2 2023 gaan onze NIL dag lasopleidingen weer van start! 

8 weken later kunt u al in het bezit zijn van uw NIL lasdiploma

Profiteer ook nog van een scherpe korting. Oplopend van 5 tot 10%.

Tevens ontvangt elke cursist van een NIL lasopleiding bij aanvang van de opleiding een gratis veiligheidspakket. 

Info en aanmelden