Over PomWeld

PomWeld las- & snijtechniek bv

Welkom bij Pomweld, specialist in Noord-Holland voor alles op het gebied van las- en snijtechniek. Sinds 1983 leveren wij apparatuur, benodigdheden en diensten aan de professionele lasser.

Onze klantenkring bestaat ondermeer uit:  

• metaalverwerkende bedrijven,
• apparatenbouwers,
• de offshore-industrie,
• bouwondernemingen, 
• auto-, scheeps- en vliegtuigbouwers,
• onderwijsinstellingen,
• onderzoeksinstituten,
• de nucleaire en ruimtevaart industrie.
 

Wij zijn gevestigd in ons moderne pand op het bedrijventerrein Zandhorst III in Heerhugowaard. Direct gelegen aan de uitvalsweg richting Alkmaar en de verkeersaders naar Amsterdam. Een strategische plek, van waaruit PomWeld een brede klantenkring efficiënt kan bedienen. Met een aanbod van producten en diensten dat vrijwel alles omvat waar de professionele lasser zijn voordeel mee kan doen.

Ons productaanbod bestaat uit snij- en lasapparatuur en toebehoren, lasdampafzuiginstallaties, lastoevoegmaterialen, werkplaatsinrichting, persoonlijke beschermingsmiddelen, apparatuur en toebehoren voor oppervlaktebewerking, elektra-artikelen, gereedschappen en machines.

PomWeld ontwikkelt bovendien automatiseringssystemen voor las- en snijprocessen, adviseert bij specifieke problematiek en beschikt over een uitgebreid gasdepot voor industriële gassen. Een specialisatie is het opzetten en begeleiden van kwaliteitsborgingssystemen welke wij verzorgen voor onze klanten. Maar ook verzorgt PomWeld alle activiteiten omtrent het behalen van lascertificeringen. Ten slotte bieden wij binnen onze eigen lasschool erkende lastechnische handvaardigheids- en kaderopleidingen aan die leiden tot het NIL-lasdiploma en/of lasserskwalificatiecertificaat. 

Overdag nu ook NIL lasopleidingen!

Start maandag 22 oktober.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! 

Op veler verzoek gaan we weer een NIL daglasopleiding starten en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Wekelijks op de maandag wordt u klaargestoomd van 09.00 tot 16.00 met zowel de praktijk als de theorie van het lassen volgens de NIL richtlijnen. 8 weken later kunt u al in het bezit zijn van uw NIL lasdiploma

Nu ook de nieuwe lasopleiding pijplassen in staal voor o.a. de installatietechniek, TIG Staal Installatie pijp niveau 1-3.

Elke cursist ontvangt een gratis veiligheidspakket en als extra actie de PomWeld automatische lashelm.

Meer info