07 t/m 29 november

Pomweld Koike-dealer voor Noord-Holland

Pomweld is Koike-dealer in de regio Noord-Holland. Koike is al vele jaren gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardige snijapparatuur.

Draagbare snij- en lasmachines, CNC-gestuurde snijbanken, handsnijbranders en natuurlijk de originele D7-snijmondstukken. Het is een greep uit het zeer uitgebreide assortiment. Koike staat voor kwaliteit, duurzaamheid en vooral een hoog rendement bij snijprocessen.

Koike heeft vestigingen over de gehele wereld; het hoofdkantoor van Koike Europe is gevestigd in Zaandam. Vooral voor demonstraties, uitleg en training is dit voor u zeer dicht bij huis.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van werken met Koike snijapparatuur? Mail dan naar info@pomweld.nl of bel 072-5760290. 

 

 

Terug naar overzicht
Vorige pagina

Overdag nu ook NIL lasopleidingen!

Start maandag 22 oktober.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! 

Op veler verzoek gaan we weer een NIL daglasopleiding starten en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Wekelijks op de maandag wordt u klaargestoomd van 09.00 tot 16.00 met zowel de praktijk als de theorie van het lassen volgens de NIL richtlijnen. 8 weken later kunt u al in het bezit zijn van uw NIL lasdiploma

Nu ook de nieuwe lasopleiding pijplassen in staal voor o.a. de installatietechniek, TIG Staal Installatie pijp niveau 1-3.

Elke cursist ontvangt een gratis veiligheidspakket en als extra actie de PomWeld automatische lashelm.

Meer info