Verkoop

Verkoop

Naast het eigen huismerk vertegenwoordigt PomWeld de absolute topmerken. Diverse apparatuur kan ook bij PomWeld worden gehuurd.

Ook de fabrikanten van deze topmerken erkennen de meerwaarde van PomWeld als totaalleverancier voor de lastechniek. PomWeld is bijvoorbeeld door Kemppi aan gewezen als hun Premium dealer voor Noord-Holland, 3M heeft PomWeld geselecteerd als Autorized 3M Welding Distributor en Koike heeft PomWeld aangesteld als exclusieve Partner.

Met Böhler Welding heeft PomWeld een zeer intensieve samenwerking. Bij ons bent u verzekerd van een optimale ondersteuning van de toonaangevende merken Böhler, UtpHilco, T-put, Soudokay en Avesta, allen uit het assortiment toevoegmaterialen. Uiteraard kunnen wij snel uit voorraad leveren. Mede hierdoor is PomWeld Preferred Partner van Böhler Welding voor Noord-Holland.

Zelfs merken als onder andere EWM, Plymovent, Hypertherm, Weldkar, Cebora en Praxair willen graag exclusief door PomWeld worden vertegenwoordigd in Noord-Holland.


Voor Liburdi-Dimetrics is PomWeld de importeur voor de Benelux.

Zij hebben PomWeld aangesteld om exclusief alle reparaties en onderhoud voor Europa te verzorgen. Van standaard orbitaal lasautomaten tot en met de complexe dabber lasinstallaties - PomWeld heeft alle kennis hiervoor in huis.

 
Dit is slechts een kleine greep uit de erkenningen van A-merken van las- en snijapparatuur.


Het complete leveringsprogramma omvat:

- Lasapparatuur en toebehoren
- Snijapparatuur en toebehoren
- Lasautomatisering en mechanisering
- Lastoevoegmaterialen
- Lastoebehoren
- Lasrookafzuiging
- Gassen, gasdistributiesystemen en toebehoren
- Werkplaatsinrichting
- Persoonlijke beschermingsmiddelen
- Oppervlaktebewerking
- Elektra-artikelen, stekkers, kabels, koppelingen en slangen
- Gereedschappen en machines
- Verspaning


Door de intensieve samenwerking met 7 collega-bedrijven verspreid over heel Nederland, zijn praktisch alle topmerken te verkrijgen bij PomWeld. Dit tegen zeer scherpe prijzen en korte levertijden. Veel is zelfs uit voorraad leverbaar.

Uiteraard staat ons landelijke netwerk ook onze klanten ter beschikking als het gaat om reparatie, onderhoud en verhuur. Zodat is uw productie altijd gewaarborgd, waar dan ook in Nederland.


PomWeld, sterk voor uw las- & snijwerk.