Nieuwsbrief maart

Lasopleidingen weer van start

Op 10 maart beginnen we weer met onze dag- en avond-lasopleidingen. Ook de NIL-lasopleidingen, speciaal voor het MIG-lassen van aluminium in de niveaus 1 t/m 4, starten 10 maart. Al deze opleidingen worden verzorgd in onze eigen lasschool te Heerhugowaard.

Inschrijven kan nog!
De inschrijving is nog open. En schrijft u twee deelnemers tegelijk in, dan ontvangt u 10% korting. Zo kunt u tot honderden euro’s besparen! Reageer dus snel! De opleidingen Handvaardigheid zijn al bijna vol!

Gratis veiligheidspakket
Elke cursist ontvangt bij aanvang van de cursus een gratis veiligheidspakket, bestaande uit

  • een vlamvertragende overall, 
  • veiligheidsbril, 
  • gehoorbescherming, 
  • laspet en lashandschoenen.

Subsidiemogelijkheden

Onze lasopleidingen zijn erkend door het OOM, waardoor er dit jaar weer nieuwe subsidiemogelijkheden zijn. Per cursist is een subsidie beschikbaar van € 750,00. Ook zijn er diverse extra fiscale aftrekmogelijkheden voor scholing van personeel.

Het complete aanbod van al onze cursussen vindt u hier.

Meer info en aanmelden

Hebt u vragen over onze Lasopleidingen of wilt u meer weten over maatwerkopleidingen? Neemt u dan contact met onze binnendienst op 072-5760290 of stuur een mail naar info@pomweld.nl 

Koike PNC-12 Extreme portable CNC snijmachine

Primeur in Noord-Holland: PomWeld levert de eerste Koike PNC-12 Extreme portable CNC snijmachine.

Hoe vaak komt het niet voor dat er snel even een aantal flensen, hijsogen, of bijvoorbeeld hoekstukken gesneden moeten worden? Maar met de hand kost dat tijd, en maatvastheid is lastig.

Oplossing
Een van onze klanten kwam met de vraag hiervoor een oplossing te vinden. Na nauw overleg waren we er uit: de Koike PNC-12 Extreme portable CNC snijmachine. Om de bestaande Hypertherm plasmasnijder op de nieuwe snijmachine te gebruiken, heeft PomWeld de plasmasnijder aangepast.

De Koike PNC-12 Extreme portable CNC snijmachine is beter, sneller en uitgebreider dan welke machine ook die momenteel in de markt verkrijgbaar is. Van zijn standaard ingestelde snijpatronen tot en met de de handige USB-aansluiting voor het direct snijden van uw eigen patronen of tekeningen.

De PNC-12 is verkrijgbaar in standaard autogeen uitvoering tot plasma uitvoering, inclusief Arc Voltage Control, Toch Height Control(THC)-unit en met toorts breake-away systeem. Maximaal snijbereik tot 1500 x 3000 en een standaard geïntegreerd gasdistributiesysteem in de cross-bar.

Voordelen
• Ideaal voor klanten die voor lage kosten CNC willen snijden
• Plug & Play voor een snelle en simpele installatie
• Vooraf ingestelde contouren die bewerkbaar zijn
• Geschikt voor plasma en autogeen snijden
• Uitwisselbaar met alle huidige luchtplasma stroombronnen
• FigDef8 (CAD) en PNC-CAM software standaard
• 7 inch HD kleuren display 800*480, Nederlandstalig

Betaalbaar
Nu ligt een CNC-gestuurde snijmachine in ieders bereik! Want PomWeld levert de Koike PNC-12 Extreme portable CNC snijmachine niet alleen exclusief in Noord-Holland, maar ook nog eens voor een verrassend lage prijs! Informeer naar de mogelijkheden of neem contact op voor uitleg, prijs en demonstratie!

PomWeld nu ook in Amsterdam

Vanaf maart verzorgen wij een deel van onze diensten en opleidingen ook vanuit onze nieuwe, zeer goed bereikbare locatie in Amsterdam. Pomweld Amsterdam is zeer centraal gelegen, direct bij de afslag van de ring. Gratis parkeren.

Afstanden en tijden:

  • Den Haag 30 min 
  • Utrecht 30 min 
  • Zwolle 60 min
  • Beverwijk 15 min en 
  • Zaandam 10 min

Hier zal dan ook zowel de cursus RWC-Basic als RWC-Specific starten. Voor beide opleidingen kunt u zich vanaf nu inschrijven. De cursus wordt wekelijks gegeven op de middag en avond.

Cursussen Lascoördinator vanaf mei

Op 19 mei beginnen in zowel Heerhugowaard als Amsterdam de cursussen Lascoördinator Basic (B) en Specific (S) conform de norm EN-1090 en ISO-3834.

PomWeld is de enige aanbieder in Nederland van de opleiding Lascoördinator S. En zeker met onze nieuwe locatie in Amsterdam is dit een extra aantrekkelijke optie.

De cursussen worden gegeven onder toezicht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Na afloop van de cursus wordt een examen afgenomen en ontvangt de cursist bij een goede afronding een officieel NIL/EWF diploma.

Aanmelden kan vanaf nu! 
Voor aanmelding mailt u naar info@pomweld.nl of bel met 072-5760290.

Meer informatie over de cursussen Lascoördinator B of S.

PomWeld exclusief dealer voor Koike

Pomweld is nu ook de exclusieve Koike-dealer in de regio Noord-Holland. Koike is al vele jaren gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardige snijapparatuur.

Een greep uit het assortiment: draagbare snij – en lasmachines, CNC-gestuurde snijbanken, handsnijbranders en natuurlijk de originele D7-snijmondstukken.

Dicht bij huis
Koike staat voor kwaliteit, duurzaamheid en vooral een hoog rendement bij snijprocessen. Koike heeft vestigingen over de gehele wereld; het hoofdkantoor van Koike Europe is gevestigd in Zaandam. Vooral voor demonstraties, uitleg en training is dit voor u zeer dicht bij huis.

DAG Lasopleidingen nu met extra vroegboekactie!

Kijk snel op onze site voor aanmelding en voor info over de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden, fiscale voordelen en... de speciale korting voor snelle beslissers!

In week 36 gaan onze NIL dag lasopleidingen weer van start! 

8 weken later kunt u al in het bezit zijn van uw NIL lasdiploma

Profiteer ook nog van een scherpe korting. Oplopend van 5 tot 10%.

Tevens ontvangt elke cursist van een NIL lasopleiding bij aanvang van de opleiding een gratis veiligheidspakket. 

Info en aanmelden