16 t/m 30 december

Ook bij PomWeld: theorietrainingen

Vier trainingen staan er op stapel, zoals o.a. Eenvoudige lasmetaalkunde en Krimpen en vervormen. De trainingen concentreren zich met name op de praktijk van alledag.

Problemen kosten tijd en geld en ondermijnen de motivatie. Vaak onnodig, is onze lastechnische mening. Daarom bieden wij een pakket korte lastechnische trainingen aan. Deze trainingen dragen bij aan verhoging van de laskwaliteit en vermindering van afkeur en storingen. Het gevolg: nog hogere kwaliteit en substantiële verhoging van de kwantiteit.

De trainingen zijn geschikt voor lassers, voorlieden, werkplaatsmanagers., QA/QC-medewerkers, werkvoorbereiders, en zelfs de inkoper kan er zijn voordeel mee doen. In de fase van offertebeoordeling en werkvoorbereiding worden belangrijke beslissingen genomen. Vooral dan is kennis van zaken bepalend voor de uiteindelijke productiemethoden.

Terug naar overzicht
Vorige pagina

Gebruikte orbitaal TIG lasinstallatie met alle toebehoren

Besteed u altijd alle orbitaal klussen uit? Heeft u veel repoduceerbare lassen? Worden de hoogste kwaliteitseisen gevraagd? Moet u zeer veel pijp lassen maken?

Dan is deze orbitaal set met 2 laskoppen een mooie betaalbare oplossing.

Deze set is over kompleet en lasklaar tot en met 101,6 mm.

Zeer eenvoudig te bedienen.

(we hebben meerdere sets in de verkoop, foto kan afwijken)

 

Meer info