10 t/m 03 november

PomWeld en Abird intensiveren de verhuur

PomWeld en Abird hebben besloten, door intensief te gaan samenwerken, de verhuurmarkt in de regio Noord Holland te intensiveren. Hierdoor ontstaat een aanbod van verhuurapparatuur en toebehoren dat compleet en bijna ongelimiteerd is qua aantal. En dat alles met zeer korte levertijden en een goede technische ondersteuning.

Abird is sinds 1962 gespecialiseerd in de verhuur van lasapparatuur, industrieel gereedschap, hef- en hijsmiddelen, lucht, licht en stroomvoorzieningen. Abird heeft in Nederland zes vestigingen; het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

PomWeld en Abird kunnen nu de verhuurbehoefte van hun klanten in Noord-Holland nog beter bedienen. De bedrijven vullen elkaar goed aan en zullen  intensief gaan samenwerken op zowel technisch als commercieel gebied.

Wichard Oorschot, managing director van Abird legt de samenwerking uit: 

Om onze lokale dienstverlening en beschikbaarheid in Noord-Nederland verder uit te breiden, zochten wij al enige tijd naar een geschikte lokale partner. Die hebben we gevonden in de organisatie van Pomweld. Het product-, merken- en servicepakket van Pomweld sluit goed aan op het aanbod van Abird Verhuur. Daarbij heeft Pomweld de lokale kennis, voorraad en service-organisatie in huis om onze klanten in Noord-Holland optimaal te helpen.”

Ook Edwin Dammes van Pomweld is enthousiast over de samenwerking;

Door de samenwerking met Abird kunnen wij het verhuuraanbod aan onze klanten sterk verbeteren. PomWeld wordt een verhuurdepot waar de apparatuur snel voor de verhuur kan worden geleverd.  Naast de specialisatie in verhuur van las- en snijtechniek, heeft Abird een verhuurafdeling die gespecialiseerd is in tijdelijke energie, perslucht, lichtvoorzieningen, en een uitgebreid producten- en dienstenpakket op het gebied van hef- en hijsmiddelen. Nu kunnen we onze klanten ook deze andere specialisaties aanbieden.”

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u met deze samenwerking nog beter van dienst te kunnen zijn.

Voor vragen over de mogelijkheden die deze samenwerking uw bedrijf kan bieden, kunt u zich richten tot uw reguliere contactpersoon bij Pomweld op 072-5760290 / info@pomweld.nl of Abird 010-2952800 / info@abird.nl.

Terug naar overzicht
Vorige pagina

Gebruikte orbitaal TIG lasinstallatie met alle toebehoren

Besteed u altijd alle orbitaal klussen uit? Heeft u veel repoduceerbare lassen? Worden de hoogste kwaliteitseisen gevraagd? Moet u zeer veel pijp lassen maken?

Dan is deze orbitaal set met 2 laskoppen een mooie betaalbare oplossing.

Deze set is over kompleet en lasklaar tot en met 101,6 mm.

Zeer eenvoudig te bedienen.

(we hebben meerdere sets in de verkoop, foto kan afwijken)

 

Meer info