Onze servicedienst

Onze servicedienst

Zowel koop- als huurapparatuur wordt door PomWeld zelf ondersteund met een zeer goed geoutilleerde reparatie/serviceafdeling.

De eigen servicedienst van PomWeld staat permanent paraat om razendsnel te reageren op storingen aan uw lasapparatuur. Waar en wanneer dan ook. Daarnaast omvat de service-verlening van PomWeld ook calibratie, onderhoud en veiligheidsinspecties bij u op locatie.
 
PomWeld heeft twee aparte servicediensten. Eén voor de meest gebruikelijke lasmachines, lastoortsen en toebehoren en één speciaal ingericht voor hightech lassystemen zoals robots en complexe orbitaal lasautomaten.
 
Onze vakbekwame monteurs zijn er op ingesteld om eventuele storingen binnen 24 uur op te lossen. In vrijwel alle gevallen kan de storing op locatie worden verholpen. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan zorgt PomWeld voor vervangende apparatuur.

ISO en VCA stellen steeds hogere eisen aan de deskundigheid waarmee reparatie en onderhoud aan lasapparatuur wordt verricht. De optimaal uitgeruste werkplaatsen van PomWeld staat hier garant voor. Bovendien beschikken onze monteurs over het VCA-certificaat en keuren volgens NEN 3140.

Omdat het van groot belang is dat de lasapparatuur veilig en betrouwbaar functioneert, adviseert PomWeld preventieve service in de vorm van onderhoudscontracten. Een 24-uursdienst behoort daarbij tot de mogelijkheden. 

Gewijzigde openingstijden feestdagen

In verband met de feestdagen zijn er gewijzigde openingstijden.

Uiteraard zijn wij voor noodgevallen bereikbaar. 

Wel is er de mogelijkheid om ons, echter alleen na een telefonische afspraak, te bezoeken buiten de hieronder omschreven openingstijden.

Voor noodgevallen zijn wij het beste bereikbaar per e-mail op info@pomweld.nl of kunt u inspreken op telefoonnummer 072-5760290.

Uiteraard is onze webshop www.AllesVoorLassen.nl gewoon open. We hebben een leuke verrassing tijdens de kerstvakantie in petto, kom dat zien. 


De gewijzigde openingstijden zijn:

Vrijdag 21 december zijn we open van 09.00 - 12.00 uur.

Maandag 24 december tot en met vrijdag 28 december zijn we gesloten.

Vanaf woensdag 2 januari zijn we weer volgens de normale openingstijden geopend.

Prettige feestdagen

bezoek hier onze webshop