Overzicht opleiding en training

Overzicht opleiding en training

Onderstaand een overzicht van onze standaard opleidingen en trainingen

Op ieder vakgebied is het opleiden en trainen van mensen van cruciaal belang voor het bewaken van de kwaliteit van het werk, de veiligheid en de productiviteit. Dat geldt dus ook op het vakgebied lassen. Vakkundige mensen leveren beter werk af, in dezelfde of zelfs minder tijd. Een eenvoudige rekensom leert dat training van uw medewerkers uw investering dubbel en dwars waard is!

Ook is het mogelijk om in overleg een speciaal gerichte training samen te stellen en te organiseren. Data en tijdsduur worden in overleg vastgesteld. PomWeld verstrekt graag alle aanvullende informatie.

 

Lasopleiding NIL

Elke februari en september gaan onze NIL lasopleidingen van start. Alle opleidingen (Beklede Elektrode, TIG en MIG/MAG lasopleidingen) vinden plaats in onze moderne trainingsruimtes, waar theorie én praktijk volledig tot hun recht komen.

De opleidingen worden gegeven onder toezicht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) volgens de Europese kwalificaties op de niveaus I, II, III en IV. Na afloop van de lascursus wordt een examen afgenomen en ontvangt de cursist een PomWeld getuigschrift en/of een NIL diploma.

Lasopleiding Praktijk Zonder Theorie

PomWeld verzorgt praktische lasopleidingen op maat waarin de handvaardigheid centraal staat, en dat betekent dat de theorie niet in deze lascursus voorkomt. Dit is speciaal bedoeld voor mensen die moeite hebben met theorie of die daar geen interesse in hebben.

Dit houdt dan in dat er ter afsluiting van de lascursus een praktisch lasexamen plaats vindt. Deze kunnen we naar keuze gelijk houden aan de normale eisen van een N.I.L examen, of naar uw eigen wensen en eisen. Na afloop ontvangt de cursist een PomWeld getuigschrift.

Lastechnische theorie trainingen

Vier trainingen staan er op stapel, zoals o.a. eenvoudige lasmetaalkunde en Krimpen en vervormen. De trainingen concentreren zich met name op de praktijk van alledag.

De trainingen zijn geschikt voor uitvoerende en hun kader op de productievloer. Maar ook in de fase van de werkvoorbereiding waar belangrijke beslissingen genomen worden in keuzes voor de productie methoden. Onderstaand een korte omschrijving van de vier trainingen.

DAG Lasopleidingen nu met extra vroegboekactie!

Kijk snel op onze site voor aanmelding en voor info over de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden, fiscale voordelen en... de speciale korting voor snelle beslissers!

In week 2 2023 gaan onze NIL dag lasopleidingen weer van start! 

8 weken later kunt u al in het bezit zijn van uw NIL lasdiploma

Profiteer ook nog van een scherpe korting. Oplopend van 5 tot 10%.

Tevens ontvangt elke cursist van een NIL lasopleiding bij aanvang van de opleiding een gratis veiligheidspakket. 

Info en aanmelden