12 t/m 05 maart

Norbert: praktijk gerichte oplossingen

Wat zijn wij blij dat Norbert per vandaag weer terug is in de PomWeld familie.

Zoals vele al in het verleden hebben kunnen ervaren brengt Norbert, naast grote vakkennis, een 17-jarige praktijkervaring mee op het gebied van las- en snijtechniek. Norbert is uw aanspreekpunt voor praktijk gerichte oplossingen.

Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met Norbert. Telefonisch op 06-51261229 of via e-mail: n.sluijter@pomweld.nl.

Terug naar overzicht
Vorige pagina

Lasopleidingen nu met extra vroegboekactie!

Kijk snel op onze site voor aanmelding en voor info over de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden, fiscale voordelen en... de speciale korting voor snelle beslissers!

Indien u voor 31 augustus aanmeld voor een van onze NIL lasopleidingen dan ontvangt de cursist ook nog eens onze bestseller de PomWeld lashelm PW18 carbon deluxe (4/9-13 met alarm, test- en slijpstand) helemaal gratis.

Profiteer ook nog van een scherpe korting. Oplopend van 5 tot 10%. Tevens ontvangt elke cursist van een NIL lasopleiding bij aanvang van de opleiding een gratis veiligheidspakket, bestaande uit een vlamvertragende overall, veiligheidsbril, gehoorbescherming, laspet en lashandschoenen.

Info en aanmelden