Kom naar de Hoogrendement-dag op 10 april

Alles over sneller en slimmer lassen!

Op donderdag 10 april 2014 om 13:00 uur presenteert PomWeld een laskennis-middag met als thema 'meer doen in minder tijd'.

De economische tegenwind waait al een paar jaar door ons land, en dat dwingt ons om slimmer en sneller te gaan werken. PomWeld weet als geen ander wat dat voor u betekent! Samen met een aantal strategische partners van PomWeld organiseren wij daarom een speciale themadag. Het doel is om u kennis te laten maken met nieuwe technieken en methoden die u sneller kunnen laten werken. Meer rendement betekent tenslotte een betere positie voor u!

In onze eigen demoruimte geven wij indrukwekkende demonstraties. Laat u verrassen door deze unieke processen!

Samen met strategische partners

PomWeld organiseert deze dag samen met enkele van onze strategische partners: EWM, Koike, Kemppi en Koweld.

EWM

Deze middag ziet u een geweldige demo van de nieuwe Multi Matrix mig/mag-apparatuur van EWM.

ForceArc®Warmtereducerende, richtingsstabiele en drukkrachtige vlamboog met diepe inbranding. Ook met lange uitsteeklengte! Zeer geconcentreerde vlamboog en een kleinere WBZ. Standaard op alle EWM synergische mig/mag apparatuur. Bespaar tot wel 50% minder aantal lasrupsen! Bovendien is er nu ook ForceArc Puls :

  • Perfecte aanvloeiing
  • Extreem stabiele lasboog
  • Puls in de kratervulling ; dus geen bindingsfouten !

Iedere Multi Matrix mig-machine beschikt standaard over Mig LiftArc: terugtrekking van de lasdraad bij iedere start geeft een spatvrije ontsteking. Zeer belangrijk bij het RVS Mig lassen !

De nieuwe Multi Matrix-lijn geeft nog betere resultaten, vooral op dunne plaat. Maak kennis met de geheel nieuwe Multi Matrix mig en pulsmig. Veel snellere reactie en terugkoppeling van de druppelovergang geeft een extreem stabiele lasboog!

TigSpeed® = Tig lassen met Mig-Mag snelheid! - EWM TigSpeed is toepasbaar op ieder merk Tig-lasapparatuur. Leverbaar in Cold en Hotwire.

  • Hoge neersmelt en lassnelheid. Ook zeer geschikt voor het oplassen.
  • Goed hanteerbaar in vele posities
  • Zeer weinig lasrook en geen bindingsfouten


Koike

Als exclusieve dealer voor Koike in Noord-Holland pakt PomWeld stevig uit. CNC snijden met autogeen en/of plasma is al mogelijk vanaf € 8000,-

Alle draagbare snijmachines zijn “live” aanwezig, zodat u kunt zien hoeveel tijd u kunt besparen.

Tevens gaan we snijden met de hoogrendement snijmondstukken D7.

Kemppi

De nieuwe FastMig X 450 - MXP 37 Pipe complete oplossing voor het lassen van pijpen en platen.

De boogmetingskabel meet het feitelijke boogvoltage tijdens het lassen. Dit leidt tot een zeer stabiele lasboog en een perfecte overdracht van toevoegmateriaal.

Ervaar de allernieuwste pijplasexpertise van grondlaag tot aan de top! Uitmuntende lassen van onder tot boven met één machine.

KoWeld

Indrukwekkende lasdemonstraties met zeer hoge neersmelt en lassnelheid in diverse lasnaadvormen.

Laat u verrassen hoe snel en eenvoudig u veel lassen kunt mechaniseren! High Speedlassen met 10 kg neersmelt per uur!

Wij demonstreren u hoog rendement Mag-lassen met zeer hoge neersmelt. Vooral in combinatie met lastractoren geeft dat veel voordeel. Gemakkelijk en snel te positioneren, met of zonder pendelautomaat. Uw inschakelduur neemt alleen maar toe met gebruik van deze tractoren. 

Agenda

13:00 uur – 13:30 uur : Ontvangst
13:30 uur – 17:00 uur: Presentaties en demonstraties van hoogrendement lasprocessen

3 goede redenen om deel te nemen

De Hoogrendement-dag van PomWeld is een niet te missen gelegenheid om winst te boeken in kennis, tijd en geld. Drie goede redenen om deel te nemen:

  • U maakt uit de eerste hand kennis met concurrerende mogelijkheden om beter en sneller laswerk te realiseren.
  • In één compacte middag krijgt u een update van de laatste innovaties op het gebied van lassen en snijden, zoals D7 snijden, ForceArc®, RootArc®, ActiveArc®, TigSpeed®, gemechaniseerd lassen en snijden, High Speed Rotation Arc... en nog veel meer!
  • Deelnameverklaring = belangrijk voor uw certificaat. Deze presentaties zijn goed bevonden door het N.I.L. om een verklaring van deelname af te geven, die voor uw verlenging van het RWC, IWS, IWT en IWE-certificaat nodig is.

Dus... tot ziens op de Hoogrendement-dag bij PomWeld op donderdag 10 april!