Aanmelden opleiding en training

Aanmelden voor opleiding en training van PomWeld

Indien u zich wenst op te geven voor een van de opleidingen en/of trainingen van PomWeld kunt u het formulier cursusdeelneme 08-02, welke ook te vinden is bij downloads, ingevuld aan ons toe sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk een bevestiging van inschrijving en de verdere informatie met betrekking tot de opleiding en/of training.

Lasopleidingen nu met extra vroegboekactie!

Kijk snel op onze site voor aanmelding en voor info over de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden, fiscale voordelen en... de speciale korting voor snelle beslissers!

Indien u voor 31 augustus aanmeld voor een van onze NIL lasopleidingen dan ontvangt de cursist ook nog eens onze bestseller de PomWeld lashelm PW18 carbon deluxe (4/9-13 met alarm, test- en slijpstand) helemaal gratis.

Profiteer ook nog van een scherpe korting. Oplopend van 5 tot 10%. Tevens ontvangt elke cursist van een NIL lasopleiding bij aanvang van de opleiding een gratis veiligheidspakket, bestaande uit een vlamvertragende overall, veiligheidsbril, gehoorbescherming, laspet en lashandschoenen.

Info en aanmelden