Informatie

Algemene gegevens

PomWeld Las- & Snijtechniek bv - Allesvoorlassen.nl

Industrieterrein Zandhorst III
Zeppelinstraat 10
1704 SH Heerhugowaard

Telefoon 072 5760290
Email info@pomweld.nl

Algemene voorwaarden

Op elke transactie zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing, die zijn gedeponeerd bij de rechtbank te Alkmaar onder nummer 346/2008. Deze worden op aanvraag kosteloos toegezonden en zijn tevens te vinden op deze website onder downloads.

De toepasselijkheid van de eventuele algemene voorwaarden van de wederpartij c.q. derden wordt hierbij nadrukkelijk van de hand gewezen.

Reclameren binnen 8 dagen. 

Privacy verklaring en cookiebeleid

Lasopleidingen nu met extra vroegboekactie!

Kijk snel op onze site voor aanmelding en voor info over de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden, fiscale voordelen en... de speciale korting voor snelle beslissers!

Indien u voor 31 augustus aanmeld voor een van onze NIL lasopleidingen dan ontvangt de cursist ook nog eens onze bestseller de PomWeld lashelm PW18 carbon deluxe (4/9-13 met alarm, test- en slijpstand) helemaal gratis.

Profiteer ook nog van een scherpe korting. Oplopend van 5 tot 10%. Tevens ontvangt elke cursist van een NIL lasopleiding bij aanvang van de opleiding een gratis veiligheidspakket, bestaande uit een vlamvertragende overall, veiligheidsbril, gehoorbescherming, laspet en lashandschoenen.

Info en aanmelden