Gasdepot

Gasdepot

Pomweld beschikt over een groot eigen gasdepot, van waaruit wij alle benodigde industriële gassen kunnen leveren. Bevoorrading en uitlevering gebeurt volledig in eigen beheer, waardoor we maximale flexibiliteit bieden aan onze klanten.

PomWeld is depothouder voor Praxair, Shell en Benegas industriegassen en gascilinders. Meer dan 450 gascilinders en battarijen zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast ontwerpen en installeren wij standaard of op maat gemaakte gasdistributie- en leidingsystemen die aan de allerhoogste eisen moeten voldoen.

Wenst u meer informatie? Zie onze contactpagina voor alle info hoe u ons kunt bereiken.

Ruilsysteem voor eigendomcilinders

Bij PomWeld kunt u direct uw lege eigendoms-cilinder omruilen voor een volle. Argon, menggas 85/15, menggas 98/2, zelfs stikstof, acetyleen en zuurstof zijn uit voorraad leverbaar.

Wat houdt het ruilsysteem precies in?

  • Als u nog niet in het bezit bent van een cilinder dient u deze eenmalig aan te schaffen.
  • U neemt daarmee automatisch deel aan het ruilsysteem.
  • Dit houdt in dat u uw lege cilinder voor een volle kunt omruilen.

De voordelen hiervan zijn:

  • U hoeft uw cilinder niet meer ter vulling aan te bieden.
  • Geen lange wachttijden.
  • Geen afkeur meer mogelijk.
  • Uw cilinder kan niet meer zoekraken.
  • U kunt altijd direct verder, dus nooit meer zonder gas.
  • Eenmaal in het ruilsysteem, geen keur of onderhoudskosten.
  • Geen kosten meer voor het huren van de cilinder.


Ook als u al in het bezit bent van een eigendomscilinder kunt u instappen in ons ruilsysteem. De kosten hiervan zijn: € 45,- voor Acetyleen cilinders en € 35,- voor overige cilinders. Uw cilinder dient wel te zijn voorzien van een geldig stoomwezen- of PI-keur. Ook moet het een duidelijke eigendomcilinder zijn, en geen cilinder waarover huur betaald moet worden. Deze laatste cilinder is dan namelijk eigendom van een gasmaatschappij (Praxair, Linde, Messer, Airliquide, Air products enz.). Is dit alles bij uw cilinder in orde, dan kan deze deelnemen aan het ruilsysteem.


Met een HWTS eigendomscilinder kunt u kostenloos instappen in ons ruilsysteem. 


U kunt uw cilinder omruilen aan de balie van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur.

De volgende producten kunnen geleverd worden via het ruilsysteem

Argon - Argon/Co2 - Zuurstof - Acetyleen - Stikstof - Helium

Lasopleidingen nu met extra vroegboekactie!

Kijk snel op onze site voor aanmelding en voor info over de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden, fiscale voordelen en... de speciale korting voor snelle beslissers!

Indien u voor 31 augustus aanmeld voor een van onze NIL lasopleidingen dan ontvangt de cursist ook nog eens onze bestseller de PomWeld lashelm PW18 carbon deluxe (4/9-13 met alarm, test- en slijpstand) helemaal gratis.

Profiteer ook nog van een scherpe korting. Oplopend van 5 tot 10%. Tevens ontvangt elke cursist van een NIL lasopleiding bij aanvang van de opleiding een gratis veiligheidspakket, bestaande uit een vlamvertragende overall, veiligheidsbril, gehoorbescherming, laspet en lashandschoenen.

Info en aanmelden